Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Yderst velholdt villa med fantastisk udsigt

Her får man en helt fantastisk beliggenhed der betyder, at man har naturen som nabo og en fantastisk panoramaudsigt over fjorden og grønne arealer i det naturskønne Veddelev. Villaen ligger som sidste hus på yderst børnevenlig villavej. Veddelev er en del af Roskilde by med egen strand, lystbådehavn og børneinstitution. Her er man omgivet af natur og ganske tæt på fjorden, men samtidig med kort afstand til den populære Himmelev skole og Roskilde by’s mange kultur og handelstilbud. Her kan I leve et skønt liv i idylliske omgivelser og samtidig nyde de mange muligheder for sport og naturoplevelser ved Roskilde Fjord.

Villaen er opført i røde mursten med tegltag fra 2002 og naturgasfyr fra 2011 med tilhørende solvarmeanlæg. Huset er gennem årene blevet vedligeholdt og opdateret af nuværende ejer og fremtræder i rigtig god og opdateret stand. Af de større ting kan nævnes køkken med gulvvarme fra 2005, gæstetoilet/bad fra 2008, nyt stort badeværelse fra 2017, nye ruder overalt i 2012, automatisk garageport, efterisolering, sikkerhedslåse, alarmsystem og mange andre gode ting. De store linjer klaret og køber skal blot sætte sit eget præg på tingene. Hvis køber ønsker mere plads er det oplagt at spekulere i at bygge 1. sal på huset, da man så vil komme op og “fange” en endnu mere betagende udsigt i højderne.

Huset indeholder: Entré/fordelingsgang. Herfra er der adgang til de fleste af husets rum. Vinkelstuen er stor og placeret helt rigtigt i forhold til den fantastiske udsigt. Køkkenet er hvidt med granitbordplade og har spiseplads og trappe til kælderen. Her er desuden 3 gode værelser og hele 2 skønne badeværelser med gulvvarme. Kælderen er indrettet med stor gildesal, stort vaskerum samt depotrum og krybekælder med yderligere opbevaringsmuligheder.

Haven er anlagt med flere gode terrasser, herunder kæmpe stor privat “gårdhave” med mange frugttræer og buske samt udekøkken. Med til huset hører også stor garage med elektrisk port samt udhus.

Søger I et dejligt, velholdt og rummeligt hus med børnevenlig beliggenhed og en super skøn udsigt samt evt. mulighed for at bygge yderligere til, så er denne villa måske lige noget for jer. Vi glæder os til at vise den frem!

Bandholmvej 20, Veddelev, 4000 Roskilde
5.295.000 kr.
Sag 4000-127
Byggeår 1968
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 144
Kælder 76
Garage 36
Udhus 16
Grund 882
Standard finansiering
Udbetaling 265.000 kr.
Brutto ex. ejerudgift 22.427 kr.
Netto ex. ejerudgift 18.765 kr.
Ejerudgifter 5.000 kr.