Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Stor flot villa i børnevenligt villakvarter

Ejendommen er opført centralt i Hedehusene. Her er børnevenlige stisystemer til flere skoler i området samt idrætshal og indkøb. I får gåafstand til busstoppested og daginstitution, mens foreningsliv som fodboldanlæg, svømmehal og bibliotek ligeledes er i nærområdet. Her er desuden ikke langt til det fantastisk skønne område Hedeland med ridecenter, skibakke og mange dejlige naturoplevelser for hele familien. Fra Hedehusene Station kan I tage regionaltoget og være i København på blot 20 minutter. Nem og hurtig tilkørsel til motorvej.

Boligen er opført i et plan med tilbygning fra 2001. Det oprindelige hus er opført i mursten, men er i forbindelse med tilbygningen blevet beklædt med dansk Douglas træværk i god kvalitet. Man ankommer til skøn stor entré og fordelingsgang. Midt i boligen er et lækkert køkken-alrum, som er i åben forbindelse med den store opholdsstue, der er inddelt i flere niveauer og har dejligt lysindfald fra ovenlysvinduer. Fra stuen kan man træde direkte ud i skøn og ugenert vestvendt gårdhave med sol det meste af dagen. Her er desuden separat forældre afdeling med stort dejligt soveværelse, der har eget store badeværelse med brus og kar. Desuden hele 4 gode børneværelser og endnu et badeværelse med bruseniche. Bryggers med fyr og vaskefaciliteter.

Bag huset er rummelig garage med port samt carport med udhus.

Den tilhørende mindre erhvervsbygning med kontor har egen indgang og nuværende ejer har erhvervstilladelse. Den står dog fri til købers egen benyttelse ved køb.

Vi glæder os til at byde jer indenfor!

Vildkildevej 27, 2640 Hedehusene
3.495.000 kr.
Sag 4000-143
Byggeår 1963 (2001)
Energimærke D
Rum 8
Boligareal 202
Udhus 21
Erhverv 27
Grund 1012
Standard finansiering
Udbetaling 175.000 kr.
Brutto ex. ejerudgift 14.820 kr.
Netto ex. ejerudgift 12.453 kr.
Ejerudgifter 4.059 kr.