Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Udsigt til domkirken og potentielt til fjorden

På højtbeliggende grund i yderst attraktivt og børnevenligt kvarter er der nu mulighed for at få boligdrømmene til at gå i opfyldelse. Her bor man omkranset af veldisponerede huse på rolig lukket vej nær det smukke Liljeborg, med udsigt til domkirken og potentielt til fjorden hvis man bygger opad. Villaen virker en del større end den ser ud på papiret. Her er 103 m2 bolig samt 67 m2 meget anvendelig kælder i alt 170 m2 veldisponeret planløsning med mange muligheder. Den lille familie kan benytte huset fuldstændigt som det er mens den mere pladskrævende familie kan bygge til – helt oplagt opad med ny 1. sal, hvorfra man kan få en særdeles skøn udsigt over fjorden.

Her bor man i gåafstand til Roskilde Centrum med indkøbsmuligheder, togstationen, gode skoler og pasningstilbud samt kultur- og fritidsaktiviter – f.eks. Roskilde fjord og havnen med oplagte muligheder for sejlads og vandsport. Kort sagt, beliggenheden bliver ikke meget bedre.

Huset er opført i gule mursten med skråt tag. Indeholder: Entré, stort dejligt opholdsrum/stue med åbent køkken. Her er masser af lysindfald fra tre sider. Fra stuen udgang til terrasser og udsigt til domkirken. En fordelingsgang leder ned til 2 gode værelser samt flot lyst badeværelse med bruseniche. Kælder/underetage indeholder godt trapperum med opbevaringsmuligheder, dejligt værelse/disp. rum, vaskerum, depotrum samt disp. rum. Huset opvarmes med fjernvarme. Huset er løbende energirenoveret med velisoleret tag, yderdøre og vinduer så fjernvarmeudgiften er lav.

Haven er nem at holde og anlagt med både fliseterrasser og stor træterrasse (nærmest lidt gårdhaveagtig) så man kan leve det dejlige sommerliv og følge solens gang omkring huset.

Kom og se de mange muligheder i denne skønne villa med en fantastisk beliggenhed.

Ægirsvej 10, 4000 Roskilde
Solgt
Sag 4000-99
Byggeår 1963
Energimærke E
Rum 3
Boligareal 103
Kælder 67
Carport 0
Udhus 8
Grund 768