Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Solgt - Stort sommerhus på ugenert grund

Dette dejlige sommerhus er beliggende i udkanten af Rørvig by på en rigtig skøn og velbeplantet grund. Den store overdækkede terrasse vender væk fra vejen, så sommeren kan nydes i fulde drag uanset om der er sol eller regn. Man får en følelse af at sidde midt i en skov fordi der er så grønt omkring huset. Her kan man sige godmorgen til hare, egern og rådyr.

Rørvig er et meget populært sommerhus område og dette fritidshus er beliggende ca. 1 km. fra den dejlige sandbadestrand med klitter ud til Kattegat. Trolleskoven er ca. 500 m. fra huset. Her er heller ikke langt til den fine havn med gode restauranter og hyggelige stemning. Her er også ferieaktiviteter for familien med krabbefiskeri, minigolf og butikker samt den lokale købmand mv.

Huset indeholder: Entré/fordelingsgang med garderobe, 3 gode værelser med skabe. Badeværelset er stort set oprindeligt med brus. Husets hjerte er den meget store stue med brændeovn og åbent køkken. Fra stuen er der udgang til kæmpe stor delvist overdækket terrasse. Man får en fornemmelse af et meget rummeligt hus og en fin funktionel planløsning.

Her er desuden en carport samt udhus/bryggers med vaskemaskine.

Vi glæder os til at vise huset frem.

 

 

Bakkevænget 2, 4581 Rørvig
Solgt
Sag 178MH-001074
Byggeår 1974 (1987)
Energimærke
Rum 4
Boligareal 79
Carport 36
Udhus 13
Grund 1275