Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

1 plans villa med 4 værelser og 2 badeværelser

 

I hyggelige Osted by midt mellem Ringsted og Roskilde ligger denne velholdte 1 plans villa. Kvarteret er hyggeligt og børnevenligt med en god og rolig beliggenhed i byen. Osted har en udmærket folkeskole og en populær privatskole. Her er også gode daginstitutioner. Byen har flere dagligvarebutikker, så her er hvad der skal bruges i hverdagen. Der er dog ikke langt til hverken Ringsted eller Roskilde (12 min  i bil og 20 min i bus) hvor der er alt hvad hjertet i øvrigt begærer. I Osted er der også gode fritidstilbud til børnene bl.a. boldbaner til de aktive. Nærmeste tog går fra lejre eller Viby hvor der også er flere alternative skoler. Foreningslivet er meget velorganiseret i byen, og der findes en hel del motion udover bold. Her er 5 min gåtur til å og naturskønne omgivelser.

Villaen er opført i 1984 og har en lidt mere moderne planløsning end de traditionelle villaer fra 70’erne. Huset fremstår med flere moderniseringer, bla. helt nye vinduer og døre i hele huset fra 2021 samt nyt udvendigt træværk/gavle. Her er også installeret varmepumpe og lagt flere nyere gulve. Indeholder: Entré med adgang til kontor/værelse. Husets midte er det hyggelige køkken/alrum med brændeovn. Herfra er der stort set adgang til resten af husets rum. Stor dejlig opholdsstue som pt. er sammenlagt med det ene værelser (man kan blot opsætte en væg igen). Børneafdelingen har to værelser (det ene sammenlagt med stue pt.) samt eget badeværelser. I den anden ende findes forældre soveværelse med eget badeværelse. Sidst men ikke mindst er her også bryggers/hverdags indgang.

Fra køkken/alrum er der adgang til den dejlige fliseterrasse. Den er syd/vest vendt og her nydes aftensolen. Morgenmads terrassen ligger på husets anden side mod øst.

I bonus er her en rigtig skøn stor garage med port, som kan indeholde 2 biler eller måske mulighed for hjemmetræning? Mulighederne er mange og de fleste vil nok sætte stor pris på de ekstra kvadratmeter.

Som og se en rigtig dejlig familie villa.

Baunehøj 88, Osted, 4320 Lejre
Solgt
Sag 178MH-001112
Byggeår 1984
Energimærke D
Rum 6
Boligareal 146
Garage 48
Grund 761