Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Solgt - højt beliggende med udsigt til vandet

Dette fritidshus er beliggende i naturskønt fritidshusområde ved Bakkebølle Strand nær Vordingborg på Sydsjælland. Huset er højt beliggende med skøn udsigt til vandet. Her er du tæt på skov og vand (lille havn/strand med badebro) og samtidig få km. fra indkøbsmuligheder i Nyråd. Her kan du gå skønne ture langs vandet til Vordingborg eller den nærliggende fredskov, du kan sidde og spise frokost på terrassen mens du nyder sejlbådene på vandet og nogen gange kan du få besøg af rådyr med lam eller fasaner og harer – her er et rigt dyreliv. Der findes et bådelaug med sociale aktiviteter og der er et rigtig godt fiskeri langs kysten. Frem for alt er der ro – her slapper man af og nyder fuglenes sang og bølgernes brusen.

Huset er 49 m2 men godt indrettet med lille entré, stue i åben forbindelse med køkken med både opvaskemaskine og vaskemaskine. 2 gode værelser samt rigtig pænt badeværelse med bruseniche. Desuden stor lukket udestue og disp. rum/værelse, som kommer oveni boligarealet. Her er en rigtig skøn og stor træterrasse hvorfra sommerlivet og udsigten kan nydes.

Huset fremstår nymalet og indflytningsklart. Opvarmning er el-gulvvarme i stue og bad samt varmepumpe der også kan køle på de varme dage.

Grunden er på hele 1.257 m2 og er anlagt med græsplæne og flere gode terrasser.

Desuden 2 gode udhuse.

Kom og se hvor meget man kan få for pengene her!

Blommevej 6, Bakkebølle Strand, 4760 Vordingborg
Solgt
Sag 4000-135
Byggeår 1972
Energimærke Ikke lovpligtigt
Rum/værelser 3/2
Boligareal 49
Udhus 26
Grund 1257