Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Solgt - Tidligere stuehus til Dyssegaard

 

Gadstrup er en hyggelig stationsby beliggende i Roskilde Kommune – det tager kun 6 minutter med tog fra Gadstrup til Roskilde. Gadstrup har sin egen skole, Fritids- og Ungdomsklub, Dagli’Brugsen, postbutik, fritidscenter, Fritids- og Ungdomsklub, Ramsø Hallen med Idrætsanlæg samt Kirke. Gadstrup har også adskillige foreninger og frivillige organisationer, såsom FDF, spejdere, Gadstrup Idrætsforening, Gadstrup Motion, GIFs Venner m.fl.

Denne skønne ejendom er opført i 1929 og er det tidligere stuehus til “Dyssegaard” som senere blev udstykket til parcelhuskvarter. Det er et yderst flot hus i den helt rigtige stil. Ejendommen er pt. opdelt i to selvstændige lejligheder og indeholder i stueplan: Meget flot entré/hall med den flotte gamle svungne trappe som nu er afblændet. Stort dejligt køkken/alrum med adgang til kælderen. Opholdsstue med udgang til have/terrasse, 2 store skønne værelser (eller ekstra stuer) samt et stort badeværelse med separat vaskerum. Stuelejligheden har direkte adgang til kælderen, som indeholder: Fyrrum med naturgasfyr, grovkøkken samt viktualierum og 2 gode depotrum. 1. salen har selvstændig indgang via. tagterrasse. Indeholder: Pænt lyst køkken med spiseplads, 4 værelser (eller stuer) samt tidligere hall/trappe som er indrettet som spisestue. Desuden walk-in garderobe samt stort dejligt badeværelse.

Dette er en ejendom som både henvender sig til flere generationer, bofællesskab eller en enkelt familie der blot ønsker sig rigtig god plads. Kom og oplev de mange muligheder en en meget skøn ejendom.

Stueetage og kælder står klar til købers benyttelse, mens 1. salen pt. er udlejet.

Dyssegårdsvænget 1, 4621 Gadstrup
Solgt
Sag 178MH-001063
Byggeår 1929
Energimærke E
Rum 10
Boligareal 245
Kælder 70
Garage 48
Grund 1658