Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Solgt - Singlebolig med stor altan og separat soveværelse

 

Skøn mindre bolig i stueplan – her slipper man for alt for mange trapper når man skal ind og ud.

Velegnet til studerende/ungt par eller til enlig ældre. Her er en stor skøn altan der kan være åben/lukket efter behov.

Her er kort gåafstand til indkøb, offentlig transport, det rekreative område Roskilde Ring samt stationen og det pulserende liv omkring Gågaden.

Lejligheden er beliggende i en velfungerende ejerforening med gode parkeringsmuligheder, fælles cykelkælder og eget kælderrum.

Lejligheden rummer en god fordelingsgang med indbygget skab. Køkkenet er meget rummeligt og virkelig flot, det er fra 2019 med både indbygget vaskemaskine og opvaskemaskine samt alt hvad man ellers kan ønske sig i lækre hvidevarer som også fra 2019. I denne lejlighed er køkkenet åbent mod stuen og det giver masser af lys til alle rum. Dejlig stor stue som er opdelt, således at der fremkommer et separat soveværelse med ovenlys. Dette er en rigtig god løsning, da der stadig er masser af plads i stuen. Fra stuen er der adgang til stor lukket altan, som kan åbnes med skydevinduer. Badeværelset er rigtig flot istandsat i 2013 med skabsmøbel fra Dansani og stor bruseniche med brusedøre fra Svedberg. Her er desuden glatte vægge og nyere gulve – så der skal ikke gøres meget når du flytter ind.

Her får man overraskende meget plads og en særdeles velfungerende planløsning – kom og kig.

 

Gartnervang 28, ST, mf, 4000 Roskilde
Solgt
Sag 178MH-001094
Byggeår 1968 (1996)
Energimærke D
Rum 1
Boligareal 47
Kælder 4
Grund 0