Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Solgt - villa med sjæl og charme i attraktivt kvarter

I meget attraktivt kvarter nær Bagsværd Sø og bymidten finder man denne utroligt stemningsfulde og skønne villa. Her er gå afstand til skole, daginstitutioner, station og butikker men samtidig bor man midt i fredeligt og idyllisk villakvarter. Her er gangsti direkte til Bagsværd Sø med sine helt fantastiske naturopleveler og kan du lide at træne er der både tennisklub og idrætsanlæg i nærheden. Kort sagt en perfekt beliggenhed til den aktive og naturelskende familie.

Huset har sin helt egen særlige stil og charme og nuværende ejers interesse for design og materialer skinner igennem på indretningen. Der er lagt nogle vægge ned, så man har store åbne rum med lys fra alle sider, i stedet for de mange små rum som huset ellers er født med. Flere af de gamle flotte vinduer har fået lov til at blive og udtrykket i huset er enkelt og råt. Boligarealet i stueplan er kun 100 m2 men i kælderen finder man også 100 m2 meget anvendeligt areal med gulvvarme i mange af rummene. Samlet set kan man således boltre sig på 200 m2 veldisponerede rum.

Indretning: Entre/fordelingsgang med trappe til kælderen. Meget stor opholdsstue med flot muret pejs/brændeovnsindsats. Flot lyst køkken i rå Newyorker stil med “ø” der forbinder stue og køkken. Fra køkken og stue er der flotte døre ud mod haven. Her er 2 gode værelser og ønskes ekstra værelse kan der nemt opsættes væg igen i den ene ende af stuen. Gæstetoilet i stueplan. Kælderen indeholder ligeledes fordelingsgang, meget stort vinkelrum, 2 meget fine disponible rum, bryggers med gasfyr og vaskefaciliteter samt depotrum/ walk-in alt efter behov. Badeværelset er ligeledes i kælderen og det er af ældre dato men fint og funktionsdygtigt. Flotte rå gulve i kælderen. Huset opvarmes med naturgas.

Haven er et kapitel for sig selv – en oase med flotte gamle træer og hyggekroge men i afslappet og naturlig stil. Her er nøddehegn, mange frugttræer, sveske blommer, æbletræer, kirsebærtræ, magnolietræ, syrener og vinranker i det hyggelige drivhus.

Garagen er ombygget til isoleret udhus og der er desuden 2 mindre udhuse/haveskure på grunden.

Søger I et helt specielt hus med en rigtig god beliggenhed så kom og kig!

Hakonsvej 45, 2880 Bagsværd
Solgt
Sag 178MH-001031
Byggeår 1947
Energimærke E
Rum 5
Boligareal 100
Kælder 100
Garage 15
Grund 779