Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Super hyggelig retro lejlighed

God central beliggenhed i skønne Roskilde med gåafstand til Stationen, gågaden med alt hvad hjertet begærer af indkøbsmuligheder samt de mange kulturelle tilbud, byens parker og maritime områder. Roskilde er en by med mange muligheder for studerende og hvis man arbejder i København tager det ca. 30 minutter i bil eller tog.

Lejligheden er særdeles velegnet til forældrekøb eller som førstegangsbolig for det unge par. Der er mulighed for opdeling til 2 værelser og fælles stue, hvilket også giver mulighed for at benytte den som dele lejlighed. Udlejning er tilladt i ejerforeningen.

Indeholder: Entre/fordelingsgang, flot mindre badeværelse med brus, rigtig pænt lyst køkken i samme stil som badeværelset. Stor dejlig opholdsstue med lille vinkel, spisestue/kontor/værelse i åben forbindelse med stuen. Meget stort soveværelse. Der er flotte ældre trægulve i alle opholdsrum.
Ejerforeningen er sund og velfungerende og administreres professionelt.

Her er fælles have/grønne arealer hvor man kan sætte sig ned og nyde solen de varme dage. Fælles faciliteter i kælderen med vaske/tørrerum og der medfølger desuden et kælderrum. Der er fælles parkering foran bygningen for beboerne.

Husdyr er tilladt, nærmere herom ses i ejendommens husorden.

Kom og kig – du bliver ikke skuffet!

Holbækvej 10, 2. TV 4000 Roskilde
Solgt
Sag 4000-75
Byggeår 1945
Energimærke C
Rum/værelser 3/2
Boligareal 65
Tinglyst areal 60
Kælderrum Ja