Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Landlig idyl og hyggeligt landsbyliv

Midt i naturskønne omgivelser, med udsigt over langstrakte marker, ligger denne skønne villa henslængt i de helt rigtige omgivelser.
Her ånder alt fred og idyl, og man falder straks for husets charme og dejlige have, som hurtigt henleder tankerne på de lune sommerdage, hvor familie og venner samles til hyggelige grillarrangementer, imens børnene boltrer sig på plænen. Her kan man nyde udeliv i fulde drag mens den betagende udsigt over de brede marker og folde sætter prikken over i’et på hele herligheden. På grunden er der endvidere anlagt et godt isoleret udhus, som byder på gode opbevaringsmuligheder.

Villaen er opført i 2008, og modsat det charmefyldte ydre, venter der jer indendørs en topmoderne indretning med nutidige elementer og et stilfuldt design. De 130 lyse og indbydende m2 fordeler sig over to etager med en nøje anlagt planløsning. I stueplan byder en stor entré velkommen og giver rig plads til at henstille sko og overtøj. Her er der indrettet et stort badeværelse med et lækkert brusemiljø og et luksuriøst hjørnebadekar, som giver plads til en rolig stund efter en travl dag. I samme omfang har I husets værelsesafdeling, med fire gode værelser, der tilsammen sikrer, at hele familien kan få deres egne private gemakker. En flot, snoet trappe leder jer op til 1. salen, hvor en stor repos med ovenlysvinduer udfolder sig. Køkkenet støder til med samme fantastiske lysindfald og viser sig med optimal opbevarings- og bordplads samt alle hårde hvidevarer – alt sammen holdt i et stilsikkert og nutidigt design. I stuen drages man af det store vinduesparti med glasdøre, hvor en dejlig altan inviterer udenfor med den smukkeste udsigt over markerne, der breder sig i horisonten. Villaen fremstår utrolig flot, og det er tydeligt, at der er kræset for detaljerne her.

På Hvalsøvej 6 kan man nyde den landlige beliggenhed, uden at gå på kompromis med byens liv. De smukke omgivelser ligger i et hyggeligt landsbymiljø med gode naboer og andre familier omkring sig. I befinder jer i Osager, midt imellem Hvalsø, Lejre og Osted – et roligt og trygt nabolag med mange skoler, gode indkøbsmuligheder og togforbindelser i de nærtliggende stationsbyer.

Her er der ikke udsigt til andet end livsnyderi.

Hvalsøvej 6, Osager 4320 Lejre
Solgt
Sag 4000-97
Byggeår 2008
Energimærke B
Rum/værelse 5/4
Boligareal 130
Udhus 15
Grund 520