Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Solgt - fantastisk lækkert sommerhus til 10-12 personer

Meget skøn beliggenhed i det charmerende Stillinge Strand, hvor der er prima badestrand, gode restauranter, ishus mv. samt indkøbsmuligheder – alt sammen blot 5 min. gang fra huset. Ydermere er huset beliggende som sidste hus på lukket vej ud til marker, så man har masser af privatliv og ro til at nyde sin ferie i fulde drag.

Når man køber dette hus kan man glæde sig over, at alt er flot vedligeholdt og indrettet så der kan bo helt op til 12 personer med alt i tilbehør. Huset udlejes nemlig via. Feriepartner.dk og er derfor et oplagt investeringsprospekt, for en køber der ønsker en god supplerende lejeindtægt på ca. 90.000 kr. årligt samtidigt med at man selv kan benytte huset i valgfrie perioder.
Ønsker man ikke at udleje kan aftalen med Feriepartner.dk opsiges inden overtagelse, således at huset står frit til købers egen benyttelse resten af sommeren.

Fritidshuset er opført i 2009 og fremstår overalt i særdeles flot og vedligeholdt stand. Her er gulvvarme i hele huset, som opvarmes med luft til vand varmepumpe. Lofthøjden er imponerende og det giver bare noget helt specielt i et hus som dette. Ejendommen er netop kloakeret så det skal køber ikke tænke på.
Indeholder: Entre med skab der indeholder vaskemaskine og tørretumbler. Kæmpe stor højloftet køkken/stue i et med brændeovn og udgang til skøn solrig terrasse. Køkkenet er med kogeø og super flot med hvide elementer og hvid bordplade opbygget af mozaiksten og alt hvad hjertet begærer i hvidevarer. Forældre soveværelset ligger i den ene ende og det har garderobeskab og eget badeværelse med brus. En fordelingsgang leder ned til de andre 3 soveværelser der alle har skabe og plads til en dobbeltseng. Over 2 af værelserne er der indrettet 2 hemse, ligeledes med plads til en dobbeltseng. Det enorme luksusbadeværelse med spakar og bruseniche ligger for enden af gangen og giver prikken over i’et for den rene luksusoplevelse i ferien.

Det er et meget populært feriehus med mange gæster der glade vender tilbage år efter år.

Det skal fremhæves at det selvfølgelig også er helårsanvendeligt for en køber som har ønske om at bosætte sig i sit sommerhus iht. reglerne herom.

Haven er utroligt hyggelig med store fliseterrasser, grøn beplantning og græs. Her er desuden 33 m2 carport, 8 m2 udhus og 40 m2 overdækket terrasse.

Alt i alt et fantastisk hus som absolut er et besøg værd – ring for en fremvisning!

Hybenvej 28, Stillinge Strand, 4200 Slagelse
Solgt
Sag 4000-118
Byggeår 2009
Rum / værelser 5 / 4
Boligareal 112
Overdækket terrasse 40
Carport 33
Udhus 8
Grund 965