Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Erhvervsejendom med mange muligheder

Her er en ekstremt centralt beliggende mindre erhvervsejendom som står klar til købers egen benyttelse. I gåafstand til stationen og med gode parkeringsmuligheder i området, herunder mulighed for op til op til 8 p-pladser på egen grund. Københavnsvej er et fantastisk sted for erhvervsdrivende med mange forbipasserende kunder hele dagen.

Ejendommen er en meget hyggelig og klassisk villa fra 1940 med ældre tegltag og pæne hvide dannebrogs vinduer. Den har engang været bolig, men de sidste mange år har BIGA Køkkener haft udstillings- og salgslokaler i bygningen. Arealerne er fordelt på 3 plan: 65 m2 i stueetagen, 37 m2 på 1. sal og 65 m2 i den gode lyse kælder. Stueplan indeholder 3 gode rum samt toilet. 1. salen er pt. indrettet med et meget stort rum (kan opdeles til 2) samt et mindre og et thekøkken. Kælderplan har 2 gode store rum og badeværelse med toilet. Særskilt på grunden ligger 48 m2 lager/garage som pt. er udstillingsrum for vinduesbutik. Dette lokale er dog også fri til købers egen benyttelse.

Mulig anvendelse på ejendommen er butik, liberalt erhverv, kontor, klinik, hotel, restaurant, undervisning, fritids- og kulturfunktioner og lign. offentlig og privat service og offentlige formål. Plantegningen viser indretningsforslag til kontor/klinik, men her er mange muligheder.

Københavnsvej 5 4000 Roskilde
Solgt
Sag 4000-85
Byggeår 1940
Energimærke E
Rum 6
Erhvervsareal 102
Kælder 65
Garage 48
P-pladser 8
Grund 291