Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

På fredet ås med udsigt over skov og fjord

Ved Skuldelev (nogle få km. fra Skuldelev strand og havn) ligger dette charmerende lille sommerhus, som eneste hus på en fredet ås, med udsigt over skoven og Roskilde Fjord.

Man ankommer til ejendommen (til fods) via. lille skovsti og hvor træerne bliver til en lysning er huset beliggende på aller skønneste vis. Her får man en totalt stress fri sommerbolig, som foruden stilhed, udsigt til fjorden og en fantastisk stjernehimmel også har et rigt fugle- og dyreliv i forbindelse med nærliggende fuglereservat.

De daglige fornødenheder kan indkøbes i Skuldelev som ligger ca. 3 km. fra ejendommen.
Med den nye bro over Roskilde Fjord (2019) som er en forlængelse af den nye Frederikssundsmotorvej bliver transporten hertil fra København noget hurtigere. Mulighed for gode oplevelser i nærområdet med Svanholm Gods med økologisk butik og café samt Hansens isfabrik mv.

Huset er opført i træ med tagpaptag og enkeltlagsvinduer. Indeholder stue/køkken med køleskab og gasblus samt soveværelse, seperat toilet bygning med inden-/udendørs brus med koldt og varmt vand. Huset er omkranset af ny fin træterrasse som fordobler pladsen i og omkring huset med bla. lille udendørskøkken. Ejendommen har ikke indlagt strøm, men lys fra solcelle og derudover gas.

Dette er en ejendom for livsnyderen, der vil have absolut ro, nyde naturen og det lidt primitive liv i et helt fantastisk naturområde.
Grunden er 2.062 m2 og totalt ugeneret.

For fremvisning ring til sælger Grete på tlf. 28358707.

Koholmmosen 9, Skuldelev 4050 Skibby
Solgt
Sag 4000-78
Byggeår 1951
Energimærke udarbejdes ikke
Rum/værelser 2/1
Boligareal 28
Udhus 6
Grund 2062