Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Bo i byen med udsigt over marker og skov

Få drømmen om det sammensmeltede by- og landliv til at gå i opfyldelse her i Dåstrup, hvor naboerne på din ene side er de græssende heste og markerne, mens du i den anden retning får Viby Sjællands levende byliv med den hyggelige hovedgades butikker og stationen, som står klar til at tage dig alverdens steder hen. Viby Sjælland er en pendler-venlig by med blot 7 min. togtur til Roskilde centrum.

På Lærkevænget 11 bor du lige ud til den friske natur med Klosterskoven og Ledreborg tæt derved. En ubeskrivelig landsbystemning hersker i den lille by, hvor den hvide kirke spejler sig i gadekæret. Du får et trygt lokalsamfund med et godt idræts- og foreningsliv, og børnene har legekammerater i nærheden samt Viby Friskole og Dåstrup Skole (kåret til Danmarks bedste i ’16). Nærområdet har mange gang- og motionsstier til løbeture i det grønne. Huset ligger for enden af lukket og børnevenlig vej.

Dette flotte, istandsatte trekantshus giver dig et vidunderlig vue til det frie landskab, som strækker sig i direkte forlængelse af haven. Foruden husets to etager får du carport med redskabsrum og et åbent brændeskur. Huset er flot istandsat både ude og inde, så du kan bare flytte ind og nyde at andre har gjort arbejdet.
Indenfor tager den stilrene entre imod dig med lyse fliser, der fortsætter til køkkenalrummet ad den franske glasdør. Det store, lækre køkken flyder sammen med stuen i én glidende bevægelse med bryggerset praktisk placeret forenden. Bryggers og køkken komplimenterer hinanden i design, begge udført i hvidt med lyse træbordplader og stålbørstede detaljer. Charmerende parketgulve udfolder sig i hele huset fra stueplan til førstesal. Stuen lunes lækkert af indsatspejsen og åbner med store glasdøre til den vestvendte terrasse. Dertil får du et gæstetoilet.
En smuk vindeltrappe fører til førstesalens tre skønne værelser, hvoraf to af dem har sovehems. Heroppe pryder mørke mosaikfliser badeværelsesgulvet, mens ovenlys og det indbyggede badekar til sammen lader al stress fordufte.

Haven er flot anlagt men nem at holde. Helt fantastisk er den store lækre vestvendte fliseterrasse hvor man har fri udsigt til marker og skov med både fugle og råvildt. Her kan du nyde de mest fantastiske solnedgange med vin i glasset og bøffer på grillen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Lærkevænget 11, Dåstrup 4130 Viby Sjælland
Solgt
Sag 4000-46
Byggeår 1968
Energimærke C
Rum/værelser 5/3
Boligareal 149
Carport 31
Udhus 20
Grund 725