Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Solgt - flot istandsat lejlighed i attraktivt kvarter

I attraktivt og roligt villakvarter ved Skt. Jørgensbjerg ligger denne skønne ejerlejlighed. Her er ca. 10 minutters gåtur til bymidten hvor man finder Domkirken, butikker, parker og bus- samt togstation mv. I nærheden er desuden det fantastiske havnemiljø omkring Vikingemuseet samt Boserup Skov der byder på mange skønne naturoplevelser. Her er alle muligheder for at leve et fantastisk byliv med masser af grønne åndehuller i nærheden.

 

Lejligheden indeholder 73 m2 og er beliggende på 1. sal. Indretning: Entré/fordelingsgang med garderobe. Flot nyere køkken med fin spiseplads. Rigtig pænt lyst badeværelse med bruseniche. Stor dejlig stue med plads til både spisebord og sofagruppe samt rigtig fint soveværelse med skab. Lejligheden blev istandsat I 2012 og fik i den forbindelse lagt gulvvarme samt nye flotte parket gulve. Der er benyttet gode materialer og lejligheden fremstår flot og indflytningsklar.

 

 

Udenfor er der store grønne fællesarealer med hyggekroge/ borde-bænkesæt. Her er masser af parkeringspladser til beboerne, cykelkælder, fælles vaskerum, værksted samt et ret stort privat kælderrum.

 

Ejerforeningen er yderst veldrevet og det kan nævnes at der er nyere tag på bygningen, som er betalt af sælger (Værdi DKK 57.000,-).

 

Vi glæder os meget til at vise lejligheden frem!

 

Løvparken 10E, 1, Skt. Jørgensbjerg, 4000 Roskilde
Solgt
Sag 178MH-001029
Byggeår 1974
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 73
Kælder 7
Grund 8670