Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Halvt dobbelthus fra 2007 i charmerende stil

På Mejeristræde finder du dette skønne halve dobbelthus med en rigtig god beliggenhed i det eftertragtede Vindinge, kun 5 minutters kørsel fra Roskilde centrum og 5 minutters kørsel fra motorvejen til København. Huset ligger på lukket vej i umiddelbar nærhed af skole, børneinstitutioner og idrætshal. Vindinge tilbyder et hyggeligt landsbymiljø med blandt andet gadekær, købmand der har åbent alle ugens 7 dage, vuggestue, børnehave, skole og SFO. Vindinge tilbyder et aktivt fritids- og kulturliv med blandt andet motionscenter, idrætshal, fodboldanlæg og en meget aktiv kulturforening. Desuden er det tæt på Hedeland som er et attraktivt natur- og fritidsområde med et stort tilbud af aktiviteter, bl.a. golf, ridning og skibakke. I Roskilde by findes alt hvad hjertet begærer af indkøbsmuligheder, kultur og togstation mv. og man kan nemt cykle dertil.

Ejendommen er opført i 2007 af Eurodan på en 459 kvm grund og har et samlet boligareal på 162 kvm. I husets stueetage bliver man budt velkommen af en lys entré med en flot trappe til 1. salen. Entreén viser vej ind til et skønt badeværelse samt husets hjerte – det lækre og lyse køkkenalrum. Her er der plads til det store spisebord og direkte udgang til den dejlige have med terrasse. Køkkenalrummet og stuen er adskilt af flotte franske døre. Stuen har flot lyst trægulv og en lille vinkel. I stueplan findes der også et godt bryggers med vaskefaciliteter og egen indgang. 1. salen byder på et stort repos, tre gode værelser, hvor der er et tilhørende walk-in closet til forældresoveværelset. Endvidere er det et flot badeværelse med separat bruseniche. Der er evt. mulighed for at etablere et ekstra værelse ved at tage noget plads fra det store repos, såfremt man har brug for dette, men det er også et super fint samlingsrum for børnene eller til kontor.

Haven er anlagt med plæne og terrase, så den er hyggelig men samtidig nem at holde. Her er også et lille udhus til haveredskaberne.

Dette er huset for børnefamilien, som ønsker sig et hus i den eftertragtede ældre stil, men som samtidig er så nyt at der kun er et minumum af vedligeholdelse.

Lige til at flytte ind i og nyde fra første dag – vi glæder os meget til at vise jer huset.

Mejeristræde 6, Vindinge 4000 Roskilde
Solgt
Sag 4000-77
Byggeår 2007
Energimærke B
Rum 6
Boligareal 162
Grund 459