Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Solgt - Luksusvilla på 224 m2 i et plan

Mulighed for bytte med mindre bolig i Himmelev. 

Nu udbydes særdeles spændende og velholdt villa beliggende på meget børnevenlig vej. Veddelev er en del af Roskilde by med egen strand, lystbådehavn og børneinstitution. Her er man omgivet af natur og ganske tæt på fjorden, men samtidig med kort afstand til den populære Himmelev skole og Roskilde by’s mange kultur og handelstilbud. Her kan I leve et skønt liv i idylliske omgivelser og samtidig nyde de mange muligheder for sport og naturoplevelser ved Roskilde Fjord.
Meget flot og eksklusiv villa med mange unikke detaljer og dyre materialer både inde og ude. Huset har stor tilbygning fra 2004 men også mange løbende forbedringer helt frem til 2019. Man ankommer til skøn entré med indbyggede skabe. Det kæmpe store køkken/alrum udgør husets midte og er indrettet i 2015 med luksus køkken fra Svane samt alle hårde hvidevarer fra Miele. En bred trappe leder ned i husets enorme stue med meget højt til loftet, skøn brændeovn og store vinduespartier mod den syd/vestvendte terrasse. Huset har desuden hele 4 store gode værelser (mulighed for 5) samt 2 flotte luksus badeværelser fra 2011 hvoraf det ene har kar. Desuden godt bryggers. Her er massive parketgulve i merbau samt klassiske travertinklinker i køkken og badeværelser. Gulvvarme i klinker samt den store opholdsstue. Det flotte tegltag er fra 2017, hvor der også blev lagt nyt undertag samt solceller på taget. Samtidig blev der installeret varme-genvindingsanlæg i hele huset, som sikrer et godt indeklima.

Huset er på 3 sider omkranset af kæmpe træterrasse i Ipé/Cumaro træ og midt i denne herlighed er der super lækker pool, som kan benyttes fra april til september, da den er opvarmet og har termo-overdækning. Haven er ugenert og syd/vestvendt, den er flot anlagt med plæne og bede men nem at holde. Der er plads til 3 biler i den stenbelagte indkørsel og her er desuden isoleret garage/udhus med masser af opbevaringsplads.

Kom og se hvor dejligt en familie kan bo i Veddelev ved Roskilde!

Rødbyvej 5, Veddelev, 4000 Roskilde
Solgt
Sag 178MH-001056
Byggeår 1966 (2004)
Energimærke C
Rum 6
Boligareal 224
Garage 32
Grund 879