Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Skøn 50’er villa i hyggelig stationsby

På Roskildevej i Hvalsø, i et dejligt område, finder du denne skønne 50’er villa med en rigtig god beliggenhed. På trods af de ugenerede omgivelser og den frodige natur er du ganske tæt på spændende oplevelser og indkøbsmuligheder, hvor du kan deltage i et af de lærerige arrangementer i Hvalsø kulturhus, se den nyeste film i en nærtliggende biograf eller opdatere garderoben i en af de lokale tøjbutikker. Her kan du nyde tilværelsen i smukke omgivelser med fred og ro, og kun være et kort øjeblik væk fra det hyggelige lokale byliv. Her er også en god skole og fine daginstitutioner.

Omfavnet af en skøn have ligger en flot villa på i alt 198 m2 i 3 plan. Villaen er de seneste år nænsomt renoveret og fremstår i dag som en moderne og lys bolig med fine detaljer og udført i kvalitetsmaterialer med bla. gulvvarme i stor del af stueetagen samt centralstøvsuger.

Det første du møder er en stor og dejlig have, som smyger sig omkring villaen og danner de perfekte rammer for et dejligt hjem. Hvis du ikke har fundet din indre gartner frem, så er der rig mulighed for det nu, det er nemlig en stor fornøjelse at være i haven hvor der både er plads til blomsterbede og frugttræer. Fra den hævede træterrasse har du udsigt over hele herligheden, det er også her morgenkaffen nydes og dagen starter bedst. Der er en dejlig stemning i haven, hvor hele familien kan samles til hyggelige stunder alt imens børnene leger i baggrunden. Vi byder dig indenfor i en stor lys entré hvor en flot vindeltrappe leder dig op til boligens 1. sal. Her går enhver kvindes drøm i opfyldelse når hun træder ind i et lækkert walk-in closet, hvor det altid er en fornøjelse at finde det rette outfit. De tre skønne værelser er perfekte som soveværelser, hvor stjernehimlen nydes fra vinduerne og skråvæggene skaber hyggen. I boligens stueplan bevæger du dig ind i et stort rum med et dejligligt lysindfald og den perfekte mulighed for at kombinere dagligstue og spisestue. Rummet ligger i forlængelse af det flotte, åbne køkken som har et stilrent look, og hvor middagen altid bliver skabt med glæde. I stueplan findes desuden gæstetoilet, bagindgang/bryggers samt lækkert badeværelse med badekar.
Kælderplan indeholder 4 gode rum, som kan benyttes til mange gode formål og ikke mindst er yderst velegnet til opbevaring af familiens ting og sager. De fleste kan aldrig få for meget opbevaringsplads og her er der masser af den.

Velkommen til Roskildevej, hvor boligdrømme går i opfyldelse.

Roskildevej 12 4330 Hvalsø
Solgt
Sag 4000-38
Byggeår 1950
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 130