Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Solgt - Fritidshus fra 2006 med 3 værelser

 

Gershøj er en rolig lille havneby på Midtsjælland, beliggende ud til Roskilde fjord. Her er meget naturskønt og utroligt fredeligt. Byen tilhører Lejre Kommune og er beliggende i Region Sjælland. Her er kirke og kro samt havn med fiskeri, lystsejlads og kajakroere mv. Nærmeste byer er Skibby og Kirke Hyllinge hvor de daglige fornødenheder, f.eks. indkøbsmuligheder, skal findes. Nærmijøet byder bla. på en dejlig badebro som grundejerforeningen står for samt meget smukke grønne områder med lille mose mv. Hvis du bor i København og ønsker et sommerhus, hvor man med relativ kort køretid kan komme meget langt væk fra jag og stress, kunne dette være et bud på en ideel beliggenhed.

Dette yderst dejlige fritidshus er opført i 2006 og indeholder 73 m3 veldisponeret bolig med lofter til kip og udgang til 18 m2 overdækket terrasse. Indeholder: Stort lyst alrum med udgang til terrasse samt åbent køkken som er indrettet med komfur, emhætte, opvaskemaskine og køle/fryseskab. Køkken/alrum har spændende vinkler og store vinduespartier og herfra er adgang til alle husets 3 værelser samt til badeværelse med brus og vaskesøjle.

Mod øst er der en fin morgenterrasse og mod vest ligger den store overdækkede terrasse.

Den store grund er på hele 1.191 m2 og er anlagt med plæne samt stort område med fliseterrasse. Her er et flot sort plankeværk omkring det meste af grunden. Afstand til vandet er ca. 300 meter.

Kom og se hvor fint og indflytningsklart et fritidshus man kan få her.

Strandhøj 4, Gershøj, 4070 Kirke Hyllinge
Solgt
Sag 178MH-001077
Byggeår 2006
Energimærke
Rum 4
Boligareal 73
Udhus 18
Grund 1191