Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Solgt - Stor istandsat villa med udsigt til grønt område

Veddelev er en del af Roskilde by med egen strand, lystbådehavn og børneinstitution. Her er man omgivet af natur og ganske tæt på fjorden, men samtidig med kort afstand til den populære Himmelev skole og Roskilde by’s mange kultur og handelstilbud. Her kan I leve et skønt liv i idylliske omgivelser og samtidig nyde de mange muligheder for sport og naturoplevelser ved Roskilde Fjord.

Nu har I chancen for at købe en rigtig flot istandsat villa, hvor man stadig er tro mod de oprindelige design tanker. Retro 70’er møder nutidig stil og komfort i skøn forening. Hele 200 m2 bliver det til her og de er balanceret fordelt på opholdsrum og værelser, som der er hele 5 af. Fra entré er der adgang til huset hjerte, det store lyse køkken/alrum med kæmpe vinduesparti der kan skydes til side om sommeren. Her er udgang til super skøn træterrasse hvor sommerlivet kan nydes i fulde drag. I stueplan findes ligeledes 3 rummelige værelser, et flot badeværelse samt bryggers med helt nyt naturgasfyr. Fra køkken/alrum er trappe til 1. salen, som indeholder stor stue med brændeovn og udgang til svalegang. Desuden 2 gode værelser og endnu et badeværelse.

Huset blev gennem moderniseret i 2015 indvendigt, herunder også nye vinduer og udvendigt er huset blevet omfuget i 2021.

En køber skal således bare flytte ind og nyde at det hele er klaret.

Haven er der også sat skik på ved hjælp af havemand og den er anlagt så den er nem at holde med maximalt lys til huset.

Stor indkørsel samt dobbelt carport.

Vi glæder os til at vise jer boligen.

Svaleøvej 62, Veddelev, 4000 Roskilde
Solgt
Sag 178MH-001108
Byggeår 1973
Energimærke C
Rum 7
Boligareal 200
Carport 42
Udhus 5
Grund 1002