Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Sjældent udbudt villa beliggende i den gamle bydel

Veddelev er en del af Roskilde by med egen strand, lystbådehavn og børneinstitution. Her er man omgivet af natur og ganske tæt på fjorden, men samtidig med kort afstand til den populære Himmelev skole og Roskilde by’s mange kultur og handelstilbud. Veddelev Bygade oser af hygge og landsby stemning. Her kan I leve et skønt liv i idylliske omgivelser og samtidig nyde de mange muligheder for sport og naturoplevelser ved Roskilde Fjord.

Huset er dels totalrenoveret og dels med ny stor tilbygning fra 2010, så det i dag fremstår som et nyere hus, der er fuldstændig indflytningsklart. Her er arkitekttegnede løsninger og mange eksklusive detaljer, så som smukke Dienesen gulve, Vola armaturer samt rå betongulve og pudsede rå vægge. Huset er bygget i gennemgående gode gedigne materialer og er særdeles velegnet til familien med fokus på indeklima eller allergier. Der er gulvvarme i hele huset, hvilket giver en god komfort og billig varme.

I stueplan ankommer man til den imponerende hall med fuld højde til loftet og gangbro. Fra hallèn er der adgang til 2 store værelser med bla. lerklinede lofter. Stueplan indeholder endvidere smuk stue/køkken alrum med lys fra øst, syd og vest. Her kan man på kølige dage krybe sammen i sofaen foran pejsens knitrende ild, mens I på hede solskinsdage via store terrassedøre kan træde direkte ud til den hyggelige have og flotte mustens terrasse. Desuden en lille mellemgang, et yderst stilfuldt badeværelse samt et utroligt dejligt stort walk-in closet og et mindre vaskerum. Man kommer til 1. salen via. flot svungen beton trappe og dekorativ gangbro. Den indeholder 2 mindre værelser med glas i skillevæggen, som evt. kan sammenlægges til et stort. Badeværelse i ”hotel” stil samt stort flot soveværelse med smukke Dinesen gulve.

Til huset hører stort anneks på 24 m2, som kan benyttes til atelier, kontor, legerum, gæstehus eller ombygges til stor garage.
Huset har en særlig placering på Veddelev Bygade, da det ligger meget højt og derfor har en enormt solrig grund, med såvel morgen, dag og aften sol.

Til huset hører stor solrig have med flot gammel beplantning af æble/ figen/ pæretræer samt bålplads og træningsstativ samt nedgravet trampolin.

En ejendom til den kræsne køber, der ønsker at købe et nyt hus på en gammel grund.

Vi glæder os til at vise dig huset – skal ses!

Veddelev Bygade 48, Veddelev 4000 Roskilde
Solgt
Sag 4000-45
Byggeår 1918 (2014)
Energimærke B
Rum 6
Boligareal 196
Udhus 42
Grund 990