Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Solgt - Hyggeligt bondehus med stråtag

Veddelev er en del af Roskilde by med egen strand, boldbane, surfklub, sejlklub, vinterbadeklub med sauna, lystbådehavn, børneinstitution og mere til. Her er man omgivet af natur og ganske tæt på fjorden, men samtidig med kort afstand til den populære Himmelev skole og Roskilde by’s mange kultur og handelstilbud. Veddelev Bygade oser af hygge og landsby stemning. Her kan I leve et skønt liv i idylliske omgivelser og samtidig nyde de mange muligheder for sport og naturoplevelser ved Roskilde Fjord. Huset er beliggende i den blinde del af Bygaden med mindst trafik.

 

Dette hus har en helt særlig stil og stemning – bondehus med et twist af fine 70’er detaljer. Dette skyldes, at huset blev totalt ombygget med gode og klassiske materialer i netop i 70’erne og det oprindelige bondehus fra 1830 er derfor stærkt opgraderet med gulvvarme i stueetagen og et flot energimærke C. Huset har også fået helt nyt stråtag på den ene side her i 2021.

Indeholder: Entré med indbygningsskabe. Stort og åbent køkken/alrum og stue i et. Her er fin plads til et stort spisebord og til sofaarrangement. Desuden hyggelig brændeovn og udgang til en stemningsfuld og brugbar nyere terrasse med afskærmning i glas og elektrisk markise, som gør løsningen flytbar og fleksibel. Her forlænges de lune årstider og stuen rykker udenfor hele sommeren. I stueetagen forefindes desuden rigtig fint værelse, fyrrum samt dejligt moderniseret badeværelse med kar. En flot trappe fører til 1. salen som er indrettet med plankegulve og lofter til kip. Her er flotte buede vinduer, fritliggende bjælker og masser af lys samt udsigt til landsby idyl. Her er 3 værelser, det ene er et gennemgangsrum og kan fungere særdeles godt som fælles legerum eller teenageafdeling for husets børn.

Haven er hyggelig og nem at holde. Der er nedgravet trampolin og et mindre udhus/legehus samt cykeloverdækning.

Kom og se hvor skønt et hus man kan få her!

 

Veddelev Bygade 64, Veddelev, 4000 Roskilde
Solgt
Sag 178MH-001072
Byggeår 1830 (1978)
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 157
Grund 630