Købe eller sælge fast ejendom?3313 0010bolig@hovmoeller.dk

Liebhaveri til flere generationer eller selvstændigt erhvervsdrivende

Veddelev er en del af Roskilde by med egen strand, lystbådehavn og børneinstitution. Her er man omgivet af natur og ganske tæt på fjorden, men samtidig med kort afstand til den populære Himmelev skole og Roskilde by’s mange kultur og handelstilbud. Veddelev Bygade oser af hygge og landsby stemning og ejendommen er beliggende i den lukkede del af Bygaden, fint tilbagetrukket med stor gårdsplads. Her kan I leve et skønt liv i idylliske omgivelser og samtidig nyde de mange muligheder for sport og naturoplevelser ved Roskilde Fjord. 

Denne trelængede liebhaverejendom med stråtag og bindingsværk er helt i særklasse. Her er en unik sjæl og charme fordelt på flere hundrede kvadratmeter kvalitetsbolig. Gården har tidligere været delt op i to boliger men er pt. lagt sammen til en stor. Den er i særdeles flot stand og fremstår i den helt autentiske stil med kvalitetsmaterialer som Dinesen plankegulve, Vola armaturer, Pedersen gulvtegl, snedkerkøkken mv. Der er et væld af lækre detaljer såsom loft til kip, synlige bjælkekonstruktioner, brændefyret bageovn i køkken, Svensk kakkelovn i stuen, Stucco Lustro puds og meget mere. Der er indlagt gulvvarme i store dele af huset og alt fremtræder indflytningsklart. Boligen har nyere stråtag mod gårdspladsen. 

I den ene længe er der indrettet et helt fantastisk rum med loft til kip, murstensgulv og brede Douglasplanker. Her er desuden toilet og fint gammelt snedkerkøkken og her er masseovn med pizzaovn og varmepumpe. Denne længe kan nemt indrettes til bolig eller benyttes som den er til liberalt erhverv, eksempelvis kontor, atelier, showroom, yogasal eller kursusfaciliteter. Kun fantasien sætter grænser. Der er givet tilladelse til udvidelse af boligen i den ene længe i 2017 men arbejdet er ikke udført. 

Her er også rigtig godt værksted med 2 store porte samt en stald med mulighed for dyrehold. 

Grunden er kæmpe stor og er anlagt med folde hvor der holdes søde tamme geder, bålplads, en stor smuk have med mange frugttræer, bærbuske og store flotte gamle træer. Desuden stemningsfuldt drivhus, flere terrasser, stor smuk gårdsplads og udsigt fra grunden til marker og fjord. 

Veddelev Bygade 67, Veddelev, 4000 Roskilde
9.995.000 kr.
Sag 178MH-001023
Byggeår 1850
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 169
Udhus 450
Grund 8749
Standard finansiering
Udbetaling 500.000 kr.
Brutto ex. ejerudgift 37.905 kr.
Netto ex. ejerudgift 32.863 kr.
Ejerudgifter 6.656 kr.
Tjek boliglån
Dokumenter